TRON-kumppanit BitGon kanssa uusien käärittyjen Bitcoin- ja Ethereum-rahakkeiden rahoittamiseen lohkoketjussaan

TRON käynnistää käärityn Bitcoinin ja Ethereumin lohkoketjussaan.

Lohkoketjun tavoitteena on vallata raivoavat DeFi-markkinat

Tron ilmoitti kumppanuudesta Yhdysvaltain säännellyn ja pätevän säilyttäjän BitGon kanssa suunnitelmissa käynnistää kääritty Bitcoin (wBTC) ja kääritty Ethereum (wETH) blockchainiinsa. Nämä ovat äskettäin lyötyjä rahakkeita, jotka on muunnettu TRC20-rahakkeiksi, ja niiden takana ovat omaisuudenhoitajan tallentamat varat 1: 1-suhteessa.

Mukaan Tron perustaja ja entinen edustaja Kiinan alueen The News Spy, Justin Sun, viimeisin siirtyä lisätä wBTC haluaa vahvistaa kehitystä hajautetun rahoituksen (Deli) tuotteita blockchain. Tämä korvaa Ethereumin ratkaisemalla sen ongelmat, mukaan lukien korkeat kaasumaksut ja skaalautuvuuden.

wBTC on synteettinen omaisuusmerkki, joka on rakennettu eri lohkoketjuun ja jota tukee Bitcoin. Omaisuus on herättänyt villin huomion DeFi: n kasvulla viime kuukausien aikana – 860 miljoonan dollarin arvoinen BTC muuttui wBTC: ksi. Tällainen on hype, että suurin salausvaihto Binance listasi tunnuksen aiemmin tässä kuussa.

Yli 100 kt Bitcoinia, jonka arvo on melkein 1,2 miljardia dollaria Ethereumissa; wBTC & renBTC johtava

Viime kuukausien aikana Ethereum on kohdannut latenssia, skaalautuvuutta ja kustannuskysymyksiä DeFi-tuotteiden nousun ja satoviljelyn avulla alustoilla, kuten Uniswap ja Yearn Finance. Justin Sunin mukaan wBTC: n siirtyminen Troniin ratkaisee nämä ongelmat – erityisesti korkeat kaasumaksut. BEG: n saamassa lausunnossa Justin sanoi:

„Jokainen voi nyt käyttää BTC / ETH-tekniikkaansa nauttimaan kaikista Tron DeFi -ekosysteemin eduista ilman korkeita kaasumaksuja Ethereumilla.“

BitGon toimitusjohtaja Mike Belshe seurasi Sunin lausuntoa, jonka mukaan liitto Tronin kanssa tarjoaa „suuremmat mahdollisuudet käyttäjille“, koska Tron tarjoaa halvemman ja nopeamman alustan liiketoimissa.

Lisäksi hän totesi äskettäin käynnistetyn Tron-pohjaisen kilpailijan Uniswapille, Justswapille , jatkuvalla kasvupolulla – 100 miljoonaa dollaria päivässä päivässä.