Bitcoinin hintavaihtelun odotetaan olevan 47% BTC-optioista vanheneva ensi perjantaina

47% Bitcoin-vaihtoehdoista vanhenee ensi perjantaina, mikä tarkoittaa, että BTC voi olla trendin määrittelevän partaalla.

Bitcoinin ( BTC ) vaihtoehtojen avoin korko on vain 5% alle kaikkien aikojen korkeimman, mutta melkein puolet tästä määrästä irtisanotaan tulevan syyskuun voimassaolon päättyessä.

Vaikka nykyiset 1,9 miljardin dollarin arvoiset optiot merkitsevät markkinoiden terveyttä, on silti epätavallista nähdä niin voimakasta keskittymistä lyhytaikaisiin optioihin.

Itse asiassa nykyisiä lukuja ei pidä pitää nousevina eikä laskevina, mutta kohtuullisen suuruisten optioiden avointa korkoa ja likviditeettiä tarvitaan, jotta suuremmat toimijat voivat osallistua tällaisiin markkinoihin.

BTC-optioiden avoimet korot yhteensä

Huomaa, kuinka Bitcoin Evolution: n avoin korko on juuri ylittänyt 2 miljardin dollarin esteen. Sattumalta se on sama taso, joka saavutettiin kahdella viimeisellä voimassaoloaikalla. On normaalia (itse asiassa odotettavissa), että tämä määrä pienenee jokaisen kalenterikuukauden jälkeen.

Ei ole maagista tasoa, jota on ylläpidettävä, mutta optioiden jakaminen kuukausien aikana mahdollistaa monimutkaisemmat kaupankäyntistrategiat.

Vielä tärkeämpää on, että likvidien futuuri- ja optiomarkkinoiden olemassaolo auttaa tukemaan spot-määriä (tavanomaisia).

Riskien välttäminen on tällä hetkellä matalalla tasolla

Sen arvioimiseksi, maksavatko kauppiaat suuria vakuutusmaksuja BTC-optioista, implisiittinen volatiliteetti on analysoitava. Mahdollinen odottamaton merkittävä hintaliike saa indikaattorin nousemaan jyrkästi riippumatta siitä, onko se positiivinen vai negatiivinen muutos.

Volatiliteetti tunnetaan yleisesti pelkoindeksinä, koska se mittaa optiomarkkinoiden keskimääräistä maksettua palkkiota. Mahdolliset äkilliset hintamuutokset saavat markkinatakaajat usein välttämään riskinsä, joten vaaditaan suurempaa palkkiota optiokaupoista.